Ναυτικό Μουσείο Καβάλας logo

Ενημερωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση: Παραλία & Προστασία – Μάθε και κολύμπα

Στις 25 / 08 / 2023 & ώρα 12:00, στην παραλία της Ραψάνης και συγκεκριμένα, στο αριστερό μέρος του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης/ Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με τίτλο: «Παραλία & Προστασία – Μάθε και κολύμπα».

Μία δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, των επισκεπτών, των πολιτών και των μαθητών, για τους πιθανούς κινδύνους της κολύμβησης στη θάλασσα και της διασκέδασης στην αμμουδιά, από διασώστες και ναυαγοσώστες.

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν στελέχη διασωστικών ομάδων και του ΕΚΑΒ, που έδωσαν στους παρευρισκόμενους οδηγίες ασφαλείας και πρώτων βοηθειών. Επίσης  παρίστανται και στελέχη του Λιμενικού για οδηγίες σχετικά με την οδήγηση από και προς την παραλία, αλλά και την χρήση σκαφών ή και παιχνιδιών θαλάσσης, αλλά και άλλων δραστηριοτήτων.

Στους μικρούς μας φίλους  μοιράστηκαν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό, με θέμα την προστασία στη θάλασσα, ενημερωτικά έντυπα με οδηγίες αυτοπροστασίας και qr-code, που θα παραπέμπει σε ενημερωτικό video στο YouTube και κυρίως δώρα έκπληξη για όλους!

 

Επισκεφθείτε το μουσείο...

...ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας

Επικοινωνία

Ραψάνη, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1

Τ. +30.2510.240 668

Κ. +30.6977 391 605

Ε. nmkav.gr@gmail.com

Χάρτης

xartis

Τελευταία Νέα

Είπαν για εμάς

Περιοδικό Αρχαιολογία & Τέχνες

Powered by Simple Web Design
Copyright © 2015 Ναυτικό Μουσείο Καβάλας