Ναυτικό Μουσείο Καβάλας logo

Εσπερίδα Ν.Μ.Καβάλας

Μια αξέχαστη εσπερίδα μας επεφύλαξε το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας   με θέμα : « Ψηφίδες της Ναυτικής Ιστορίας του τόπου μας »

 

Ομιλητές της ημερίδας οι κ.κ. Κωνσταντίνος Χιώνης Επίτιμος Γυμνασιάρχης Θάσου και Ιστορικός με θέμα:  «Iστορικά στοιχεία της Θάσου μέχρι το 1900»
Δρ. Δρ. Αθανάσιος Διαλεκτόπουλος Σχολικός Σύμβουλος Συγγραφέας Ιστορικός με θέμα: «Συμβολή των προσφύγων στην οικονομία της Θάσου» και
 Ελευθέριος Παπαγιαννάκης Οικονομολόγος, Μοντελιστής και Μέλλος τού Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας με θέμα : «Ναυτική και Ναυπηγική Ιστορία Καβάλας-Θάσου 1900-1944»

Ελευθερία Ψωμά Αρχαιολόγος & Χρήστος Παπαγεωργίου Εκπαιδευτικός με θέμα : Σχολείο και Ναυτική παράδοση : Μια Βιωματική Προσέγγιση.

Οι ομιλητές ξεδίπλωσαν Ιστορικά στοιχεία για τη Ναυτική Ιστορία και Παράδοση της πόλης μας και της Θάσου, ομολογουμένως άγνωστα στους Καβαλιώτες, εντυπωσιάζοντας τους ακροατές που παρευρέθηκαν στην Εσπερίδα .

Επισκεφθείτε το μουσείο...

...ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας

Επικοινωνία

Ραψάνη, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1

Τ. +30.2510.240 668

Κ. +30.6977 391 605

Ε. nmkav.gr@gmail.com

Χάρτης

xartis

Είπαν για εμάς

Περιοδικό Αρχαιολογία & Τέχνες

Powered by Simple Web Design
Copyright © 2015 Ναυτικό Μουσείο Καβάλας