Ναυτικό Μουσείο Καβάλας logo

Β΄ Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Παλιάς Μουσικής και με παρουσία πολλών βραβευθέντων καλλιτεχνών φωτογράφων με την ευγενική φιλοξενία του συλλόγου « το Κάστρο» οι απονομές  των βραβείων , επαίνων και αναρτήσεων του Πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας που οργάνωσε το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία .

 

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΕΦΕ Ταξίαρχο Υγειονομικού ε.α. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Τουσίμη τον Πρόεδρο της ΕΦΕ Σπύρο Ιατρόπουλο και τον Πρόεδρο της Φωτογραφικής Ομάδας Ε.Φ.Ο.Δ.Ο.Σ. Δράμας Γιώργο Κασαπίδη, άνθρωποι γνώστες της φωτογραφικής τέχνης, παρέλαβαν ανώνυμα έργα και δούλεψαν με πάθος, επιμέλεια, ευσυνειδησία και βαθιά κριτική σκέψη προσφέροντας έτσι μια υποδειγματική διοργάνωση .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Κορίνα Χιώτη-Πρασά και Οικονομικών Δημοσθένης Τουλκίδης εκπρόσωπος του Αντιπροέδρου της Βουλής και πολιτευτή Καβάλας Γιώργου Καλαντζή Βένη Γρηγοριάδου και ο Πρόεδρος  Σχολικής Επιτροπής Α'βάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος .

Επισκεφθείτε το μουσείο...

...ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας

Επικοινωνία

Ραψάνη, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1

Τ. +30.2510.240 668

Κ. +30.6977 391 605

Ε. nmkav.gr@gmail.com

Χάρτης

xartis

Είπαν για εμάς

Περιοδικό Αρχαιολογία & Τέχνες

Powered by Simple Web Design
Copyright © 2015 Ναυτικό Μουσείο Καβάλας