Ναυτικό Μουσείο Καβάλας logo

1ος διαγωνισμός φωτογραφίας

Ο  πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας με διοργανωτές την Ε.Φ.Ε. και το Ν.Μ. ΚΑΒΑΛΑΣ, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το εγχείρημα του διαγωνισμού θεωρείται πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα, οπότε εξ αρχής αντιληφθήκαμε ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί από μικρούς συλλόγους χωρίς τεχνογνωσία και εμπειρία. Έτσι η κρούση που μας έγινε από την ΕΦΕ σε ανύποπτο χρόνο ήταν δώρο για μας και εκ του αποτελέσματος βέβαια δικαιωθήκαμε.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά το Ναυτικό Μουσείο μέσω του κυρίου Μυτιληνού, επιτίμου μέλους μας, εκπόνησε ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο βαθμολόγησης των έργων με βασικά στοιχεία την ευελιξία της όλης διαδικασίας, τη δικαιοσύνη στην κρίση και στην πρόκριση των πιο άξιων έργων. Η συγκεκριμένη μεθοδολογία έγινε δεκτή και από το ΔΣ της ΕΦΕ.

Για τις λεπτομέρειες όμως του διαγωνισμού θα σας μιλήσει και θα σχολιάσει σχετικά ο πρόεδρος της ΕΦΕ κος Ιατρόπουλος, τον οποίον ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρότασης μας και την ένθερμη υποστήριξη της ιδέας αυτής.

Ευχαριστώ την ΕΦΕ για την υποδειγματική συνεργασία, τον Πρόεδρο της κύριο Ιατρόπουλο για την παρουσία του σήμερα στην πόλη μας, τον κύριο Δημήτρη Τσουρτσούλα που άφησε την όμορφη Καστοριά για να έλθει κοντά μας και να μας τιμήσει, όλα τα μέλη του ΔΣ που στάθηκαν δίπλα μου σ αυτή την προσπάθεια και βέβαια τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση και φυσικά θερμά συγχαρητήρια στους νικητές .

Επισκεφθείτε το μουσείο...

...ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας

Επικοινωνία

Ραψάνη, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1

Τ. +30.2510.240 668

Κ. +30.6977 391 605

Ε. nmkav.gr@gmail.com

Χάρτης

xartis

Είπαν για εμάς

Περιοδικό Αρχαιολογία & Τέχνες

Powered by Simple Web Design
Copyright © 2015 Ναυτικό Μουσείο Καβάλας