Ναυτικό Μουσείο Καβάλας logo

Επισκεψιμότητα από σχολεία

Αθρόες είναι οι επισκέψεις των Σχολείων στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας που στην προσπάθεια του να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας , πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στο περιεχόμενο των Θεματικών ενοτήτων του Ναυτικού Μουσείου, ενισχύοντας στην προσπάθεια οι επισκέψεις σχολικών τμημάτων και ομάδων παιδιών γενικότερα να γίνονται όλο και ποιο ενδιαφέρουσες με έντονο το ψυχαγωγικό στοιχείο .

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι Μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ψάχνουν τους ναυτικούς θησαυρούς του μουσείου, μέσα από ένα παραγωγικό παιχνίδι γνώσεων .

Έχει ήδη συσταθεί και ειδικό ερωτηματολόγιο από το Σχολικό Σύμβουλο κ. Θανάση Διαλεχτόπουλο με σκοπό να εξαχθούν συμπεράσματα για περαιτέρω εξέλιξη .

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά Νηπιακής Ηλικίας και των πρώτων Τάξεων των Δημοτικών Σχολείων, έχουν αναλάβει εθελοντικά η κ. Ψωμά Ελευθερία Αρχαιολόγος και ο κ. Παπαγεωργίου Χρήστος Εκπαιδευτικός, με προγράμματα που ετοίμασαν οι ίδιοι, με πολύ προσοχή και φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους και βέβαια με την έγκριση του σχολικού Συμβούλου κ. Διαλεκτόπουλου .

Επισκεφθείτε το μουσείο...

...ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας

Επικοινωνία

Ραψάνη, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1

Τ. +30.2510.240 668

Κ. +30.6977 391 605

Ε. nmkav.gr@gmail.com

Χάρτης

xartis

Είπαν για εμάς

Περιοδικό Αρχαιολογία & Τέχνες

Powered by Simple Web Design
Copyright © 2015 Ναυτικό Μουσείο Καβάλας